Serviciile noastre

Oferim servicii de software, pana si pentru cei mai pretentiosi clienti.

Creare site de prezentare

pentru orice companie

Avem tendinta sa cautam totul pe google si cu siguranta clientii tai te cauta frecvent in mediul online. Fii prezent pe internet pentru ei. Apeleaza la serviciile noastre noi si ne vom asigura ca informatiile despre tine vor ajunge corect la ei, indiferent de dispozitivul de pe care iti vizualizeaza site-ul. Putem creea site-ul tau atat pe Wordpress, cat si pe platforme custom utilizand cele mai noi tehnologii precum CSS3, HTML5. jQuery, Bootstrap sau PHP5. Acceptam modificari de design pana cand clientul va fi multumit.

Creare magazin online

dezvoltare aplicatii E-commerce

Ai un magazin fizic si vrei sa fii si online? Sau vrei sa vinzi doar online? Noi iti puteam creea un magazin personalizat, in functie de nevoile si dorintele tale. Magazinul tau online va fi in conformitate cu noile trenduri in materie de webdesign iar clientii tai vor fi complet fascinati de produsele tale. Indiferent ca vrei o platforma open-source (Magento, Prestashop, OpenCart etc.) sau ca vrei sa fie custom utilizand programare PHP, viitorul tau magazin online va fi implementat utilizand cele mai noi tehnologii.

Promovare si publicitate online

Desi noi iti oferim optimizare SEO odata cu implementarea site-ului, google isi schimba aproape saptamanal standardele de rankale unui site. De aceea este important ca cineva sa se ocupe constant de site-ul tau pentru a putea fi optimizat constant, conform standardelor.

Campanii social media

Blogurile, forumurile, Facebook, Youtube, Google+, LinkedIn fac parte din canalele de comunicare dedicate uzului personal. Este foarte important ca firma ta sa fie activa pe toate canalele de comunicare social media pentru a fi in legatura permanenta cu clientii tai.

Web 2 sms

trimite notificari prin sms

Fii intotdeauna aproape de clientii tai! Poti trimite prin sms notificari despre comenzile plasate, livrari sau emitere facturi. De asemenea, iti poti face clientii fericiti tinandu-i la curent cu tot ceea ce este nou, trimitandu-le reclame, informatii despre produsele din magazin, promotii de actualitate etc.

Integrare plati online

cu cardul

Numarul clientilor care aleg sa plateasca online, cu cardul bancar, a devenit tot mai mare. Orice magazin online care se respecta necesita o astfel de solutie. Implementarea unei solutii de plati online cu cardul nu este dificila insa necesita pe cineva care are experienta in integrearea acestei metode de plata.

creare grafica

logo-uri (sigle), flyere, carti de vizita

Avem idei clasice sau neconventionale si stim sa respectam manualele de brand in cazul in care ai unul. Te ajutam cu grafica diverselor materiale promotionale.

Site Responsive

scalabil pe orice tip de dispozitiv

Aplicatiile create de catre noi sunt responsive, iar site-ul tau se va vedea perfect pe orice device, indiferent ca este desktop, tableta sau telefon mobil.

Gazduire site

iti gazduim site-ul pe serverele noastre

Performanta superioara si tehnologie avansata chiar si pentru cele mai exigente cerinte. Tehnologia superioara ce creste de pana la 3 ori viteza de incarcare a site-ului.

E-comerce, ERP, CRM

aplicatii E-comerce si integrare ERP, CRM

Sistemul ERP este un sistem dezvoltat local, adaptat la nevoile tale. O aplicatie software de tip CRM pune in practica strategia principala de afaceri cu scopul de a optimiza valorea clientilor.

Alte servicii

In cazul in care esti interesat de un alt serviciu,
ne poti contacta prin email la office@spidersoft.ro sau la numarul de telefon
0744-SPIDER (0744.774.337)

Clientii nostri

I-am rugat sa ne transmita gandurile lor. Iata ce spun clientii nostri:

Este o companie care stie sa fie alaturi de client in toate momentele unui business, atat in timpul crizelor cat si al perioadelor bune pentru dezvoltare. Sunt persoane tinere, dinamice si orientate pe rezultate.

-Adrian / AdwTrans.ro

Aveam o prezenta online bine pusa la punct, dar aceasta nu intra in contact cu piata targetata. Cu SpiderSoft am inregistrat o crestere considerabila a traficului pe site si totodata am avut mai multi clienti.

-Sorina / Expert MSD Consulting

Ca orice carte de vizita, website-ul nostru, cartea noastra de vizita digitala trebuia sa ajunga in fata clientilor nostri pentru a isi indeplini scopul. Recomand serviciile SpiderSoft.

-Ionut / Taga Com Trans