Despre SpiderSoft

Suntem specializati in dezvoltarea site-urilor de prezentare, dar si a magazinelor online. Punem accent pe folosirea unor tehnologii moderne, de actualitate, din care sa rezulte site-uri performante si cu un design atragator, atat pe PC cat si pe tablete sau telefoane mobile.

Companie de IT Software, SpiderSoft ofera servicii de programare. Mereu orientati catre client, ne dorim ca internetul sa devina un loc mai bun, un loc in care sa fii gasit instant de catre clientii tai, prin intermediul site-ului tau de prezentare sau a magazinului online. SpiderSoft este o firma de web design si web development care se ocupa cu producerea de site-uri pentru diverse companii.

Aptitudini

Suntem pasionati si avem experienta sa contruim o interfata cu un design inovator, pe o platforma puternica.
Ne dorim ca internetul sa devina un loc cat mai frumos si cat mai folositor.

73
Interfata
85
Front-end
90
Experienta
80
Design

Grupul Spider

Din grupul Spider face parte SpiderSoft si SpiderNet Consulting. In continuare, le vom prezenta pe rand pentru ca tu sa alegi serviciile "spider"-ului care ti se potriveste:

spidersoft
spidernet
  • SpiderSoft
  • SpiderSoft se ocupa cu crearea site-urilor de prezentare si a magazinelor online. De asemenea, daca aveti deja un site ne putem ocupa si de dezvoltarea lui prin integrare ERP, CRM, E-commerce, Web2Sms, plati online etc. sau va putem oferi servicii adiacente precum gazduire website, creare grafica pentru materiale promotionale, logo vectorial (pentru dimensiuni uriase), promovare si publicitate online sau campanii social media.
    Pe scurt, SpiderSoft ofera servicii de software si ajuta la prezenta si imaginea ta online.
  • SpiderNet Consulting
  • SpiderNet Consulting ofera servicii de proiectare retele UTP si Wireless, configurare acces Internet, instalari hot spoturi, instalari si configurare sisteme de operare, Office, depanari hardware si software, devirusari, instalari si configurari antivirus & firewall, backup si recuperare date, service calculatoare si retele.
    Pe scurt, SpiderNet Consulting va sta la dispozitie in evitarea problemelor ce pot aparea in utilizarea echipamentelor IT si va ofera servicii de la instalarea sistememului de operare, pana la configurarea de retele si acces Internet.